lördag 24 oktober 2009

Tjolöholm

Hej på er !
Det har varit en hektisk vecka men det har gått som på räls faktiskt, så då är det ju lätt att ha mycket att göra. Mycket tack vare bra personal som hjälper oss när det är kycklingslakt.I onsdags så var det då dags för matHallands branchdag på Tjolöholmsslott.Fantastiskt kul att vi fick vara med och presentera oss och våran produkt, vi hade fått väldigt bra hjälp av Katja Palmdahl med tillagningen av kycklingballotine som gästerna fick provsmaka när dom kom till våran station.Det såg väldigt proffsigt ut och smakade jättegott TACK Katja!!!Vi hade aldrig kommit ens i närheten av det resultatet själva. Recept kommer på hemsidan så småningom.



Grupperna som besökte oss var ungefär 10-15 personer/gång och hade 7 minuter tillsammans med oss,de hade många frågor så det blev en bra diskussion med besökarna fiffigt upplägg matHalland och Tjolöholm.Efter smaksafarit var det dags för Halländsk 5 mila buffe, hela menyn kan man läsa på Monika Ahlbergs blogg hon höll även ett föredrag på eftermiddagen i storstugan på Tjolöholm tyvärr missade jag det men min fru Karin hörde henne och tyckte att det var inspirerande.Monika besökte oss efter smaksafarit och hon blev väldigt förtjust i ljuskronan som vi hade med oss som Karins pappa gjort.

Denna helgen är den sista som vi har öppet för den här gången nästa gång blir i slutet av januari.
Då blir det säkert mysigt att elda i våra hemmagjorda eldkorgar har proveldat lite på fredagkvällarna nu denna gången.Just nu har vi inga grisar heller så nu kan vi ha några sovmornar ska bli skönt....
Ha de bra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar